Daisy (30)

25-04-2022

Ragnhild is een fijne therapeut, zachtaardig, geduldig en begripvol. Ze weet je direct op je gemak te stellen en weet de juiste 'snaar' te raken. Bovendien is de ruimte bij Stories in Amsterdam waar ze haar therapie geeft een fijne, warme plek om te zijn. Ik zou het zeker aanraden om contact met haar op te nemen als je op zoek bent naar een holistisch therapeut.

Fleur (19)

08-02-2022

Lilly is een geweldige zachte vrouw die precies aanvoelt wat je nodig hebt. Ze past haar behandelingen aan op je behoeftes en bied perspectief. Haar fijne energie zorgen dat je je thuis voelt en je gemakkelijk kan openstellen. Ik zou haar iedereen aanraden!

 

Mathijs (30)

24-11-2021

De therapie bij Raghnild bestond bij mij uit een combinatie van healing, oefeningen (onder meer op het gebied van body awareness en visualisatie) en praten. Ik heb de sessies met Raghnild als fijn en inzichtgevend ervaren. Ik voel me bij Raghnild gehoord en op mijn gemak. In gesprekken luistert ze goed, is ze empathisch en komt ze met heldere observaties/suggesties. De healing was voor mij een bijzondere ervaring waar er van alles langskwam in mijn lichaam. Na deze sessies vertrok ik krachtiger en lichter dan bij aankomst.

samen in gesprek

Transparante, heldere communicatie 

Reviews

Cassie Kempka (26)

06-11-2021

Ik zou iedereen aanraden om therapie bij Ragnhild te volgen. De sfeer is super fijn, de therapie zelf heel rustgevend en het is echt een hele goede ervaring ansich. Het is lekker persoonlijk en in huiselijke sferen waar je je echt vertrouwd en veilig voelt, dus de perfecte plek om tot rust te komen en aan dingen te gaan werken.

 

Bente Kruijswijk (27)

18-08-2021

Ragnhild is een hele fijne, zachte en ervaren therapeut. Ze geeft je een veilig en vertrouwd gevoel zonder daar de nadruk op te leggen. Het doen van een begeleide visualisatie bij Ragnhild geeft rust, kracht, energie en een gevoel van geborgenheid. Ik zou het iedereen, met of zonder specifieke klachten, aanraden.

Marina Groenendijk (53), Eigenaar "Caterfood" Oosterbeek

10-06-2013

Na vele jaren niet lekker in mijn vel te hebben gezeten door gebeurtenissen uit het verleden en diverse behandelingen bij psychologen, kwam ik via een vriendin bij Raghnild terecht. Na een aantal nabehandelingen en gesprekken, zit ik weer goed in mijn vel en heb ik met de hulp van Ragnhild mijn problemen een plaats kunnen geven. Geen ellenlange sessies bij psychologen maar door duidelijk en transparante gesprekken ziet het leven voor mij er veel mooier uit en heb ik innerlijke rust gevonden.

 

 

Saskia Paulissen Kruijswijk (45), flirtcoach, relatiecoach, dagvoorzitter

15-08-2011

In het voorjaar van 2011 ben ik bij Ragnhild geweest voor een Energie Boost, een soort schoonheidsbehandeling voor je innerlijk. Ragnhild is een hele innemende vrouw waarbij ik mij zeer snel op mijn gemak voelde. Na de behandeling voelde isme heel ontspannen en kon ik me uitermate goed focussen. Absoluut voor herhaling vatbaar!

 

 

Belinda Kerkhove, Strategisch Accountmanager at Markus Verbeek Praehep

21-06-2011

In een periode dat ik veel vanzelf had gevraagd, wist Lilly Ragnhild me weer een 'energieboost' te geven. Haar manier van werken is rustgevend en allesbehalve zweverig. Een echte aanrader voor iedereen die de accu weer wil opladen en weer energie wil krijgen.