top of page

Over Ragnhild.

Voordat je mijn verhaal gaat lezen, wil ik graag iets met je delen; Veel belangrijker dan waar ik voor sta, is de klik tussen jou en mij. Wat ik mijn clienten altijd meegeef tijdens een kennismaking, is dat een goeie sessie staat of valt met deze klik. Het is namelijk belangrijk dat je je prettig, gehoord en veilig voelt. Pas dan kunnen er mooie stappen worden gezet. Daarom raad ik je aan, bel gewoon en maak een afspraak, dan kijken we samen verder. Ben je daarnaast ook nieuwsgierig naar waar ik voor sta, lees dan gerust mijn verhaal... 

Profielfoto Lilly Ragnhild_edited.jpg

'Het is geen verrassing meer dat gelukkige mensen ook gezonder zijn'

Alles draait om balans. Zowel in de natuur als in ons. Het weer terug in evenwicht brengen van de balans is waar het tijdens de sessies die ik geef om draait. Oorzaken van disbalans kunnen zijn; Stress of Trauma. Door rust te creëren in jouw systeem wordt de balans hersteld. Rust en ruimte zorgen ervoor dat je overzicht krijgt, dat je grip krijgt op de situatie, grip op je leven. Met als doel het gevoel stevig in het zadel te zitten en weer tegen een stootje te kunnen.

 

Steekwoorden die men op mij van toepassing vindt:

Rustig, evenwichtig en heldere communicatie.

 

Mijn ideale client;

Nieuwsgierig, open, 

Wil werken aan persoonlijke groei en bewustzijn

Heeft Verantwoordelijkheidsgevoel

Als holistisch therapeut en healing practitioner ben ik gaan ervaren hoe alles met alles verbonden is. Niets staat op zichzelf. Wij maken deel uit van het grote geheel. Door onszelf en onze bewegingen beter te leren kennen en begrijpen, begrijpen we ook de ander beter. Door het herstellen van zowel de mentale als de fysieke balans, voelen we ons zekerder en evenwichtiger. Soms hebben we daarvoor een spiegel nodig. Iemand die ons helpt onze patronen zichtbaar te maken. Door ons bewust te worden van onze bewegingen, kunnen we er bewust voor kiezen een andere beweging te maken. 

Huidige werkzaamheden

2011

Personal-Journey 

 

2022

EvE Foundation, samen sterk bij rouw

Coach Counselor eigen praktijk

 

 

Sinds medio 2022 ben ik naast mijn praktijk ook werkzaam als begeleider bij de EvE Foundation. De EvE Foundation is een stichting die sinds 2018 op verschillende plaatsen in Nederland lotgenotencontact biedt voor jongeren tussen de 14 en 24 jaar die één of beide ouders zijn verloren.

Samen met Lisette van de Weg, huisarts sinds 2010, begeleiden wij een programma gericht op rouw en talentontwikkeling voor deze jongeren in Apeldoorn. Het betreft 6 maandelijkse bijeenkomsten op zondagmiddag waarbij uiteenlopende ondersteunende onderwerpen én sociale activiteiten aan de orde komen. Deelname voor de jongeren is kosteloos (dankzij fundraising vanaf 2022-2025 door de Apeldoorn Cup). https://www.evefoundation.nl/apeldoorn/

Educatie

2011-2016

School of Life, Opleidingsinstituut voor levenstherapie, Groesbeek

Degree Namecertified BA (post-HBO study) training institute 
Field Of Study: Levenstherapie, een vierjarige gecertificeerde beroepsopleiding voor Healing, Reading, Coaching & 

Counseling

2009-2010

Academie voor Psychodynamica Scherpenzeel 

Field Of Study: Opleiding die gebruikt maakt van moderne, complementaire therapievormen om studenten te bekwamen in cognitieve en gedragswetenschappelijke behandelingstechnieken.

2007-2008

Central England College Of Clinical Hypnosis, Kings Heath Birmingham, UK 

Field Of Study: Practitioner Hypnosis. Hypnotherapy based on habit modification

2006

EmoTrance, Somerset, UK 

Field Of Study: EmoTrance, (Tranceforming Emotional Energy) is a "meridian" technique and works on the same meridians as used in traditional Chinese acupuncture. EmoTrance helps to restore blocks and the flow of energy. 

2001-2002

CICO, Centrum voor Creatieve en Intuïtieve Ontwikkeling, Utrecht 

Field Of Study: Intuïtie en Energie, Basis I en II
Centrum voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording met behulp van visualisaties, healing en reading. 

2001

Reiki Healing niveau I, Scherpenzeel

Field Of Study: Reiki Healing niveau I, Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch.  

1985

Transcendente Meditatie, Ede

Field Of Study: Transcendental Meditation volgens de leer van Mahareshi Mahesh Yogi

bottom of page