top of page
  • lillyragnhild

De Kracht van Luisteren, Healing & Reading


Als coach geloof ik in de combinatie van luisteren, healing en reading. Deze holistische benadering stelt ons in staat om emoties, herinneringen en ervaringen te ontdekken, waarbij transformaties worden gefaciliteerd voor persoonlijke groei en vervulling.


Verder dan alleen woorden horen, gaat het erom de onuitgesproken taal van het lichaam en emoties te begrijpen. Terwijl mijn cliënten hun verhalen delen, stem ik me af op hun verbale expressies en observeer ik hun lichaamstaal voor subtiele aanwijzingen en verborgen emoties.


Door middel van mindfulness-oefeningen, ademwerk en lichaamsbewustzijnsoefeningen herstelt het contact met het lichaam. Door healing en reading in onze sessies te integreren, krijgen cliënten een dieper begrip van hun fysieke sensaties en emotionele belevingswereld.


Naast de gesproken woorden observeer ik non-verbale aanwijzingen, gebaren en gezichtsuitdrukkingen tijdens de sessies. Deze subtiele observaties bieden waardevolle inzichten in onderliggende emoties of gebieden die nader onderzocht moeten worden.


Ervaring van een Cliënt:

Een gedenkwaardige cliënt benaderde me voor verlichting van fysieke klachten. Door healingstechnieken te integreren, kon mijn client contact maken met de emoties achter de pijn. Onder de fysieke pijn lag onverwerkte rouw en emoties verbonden aan een verlies uit het verleden - een rouw die ze nog niet volledig had erkend. De bewustwording van de relatie tussen de fysieke symptomen en dit verlies, vormden het beginpunt van heling.


Door de combinatie van luisteren, healing en reading bevrijden cliënten zich van dat wat ze met zich meedragen. Terwijl we de complexiteit van emoties en ervaringen doorgronden, wordt de relatie tussen geest en lichaam geheeld.


De kracht van luisteren, healing en reading is transformerend. Ik nodig je uit nieuwsgierig, kwetsbaar en open te staan voor je eigen-wijsheid. Samen zullen we het pad van zelfontdekking bewandelen, welke leidt naar verwerken, loslaten en naar persoonlijk groei.

15 views0 comments

Comments


bottom of page