top of page

Schrijf je nu in!

Lilodie Workshops. Op iedere eerste en derde dinsdag van de maand.

Achtergrond informatie Lilodie Workshops; 'Hoe roze is jouw wolk?'

Het idee om samen een workshop te starten, ontstond eind oktober 2022. Daarna zijn we begonnen met een vooronderzoek om te kijken hoe levensvatbaar dit idee eigenlijk zou zijn. Onze conclusie naar aanleiding van verschillende gesprekken met vrouwen werkzaam in de zorg rond baby's en moeders, was positief over deze levensvatbaarheid. Onze indruk dat er voor zwangere vrouwen en baby's voldoende aanbod is werd bevestigd.
Voor prille moeders is dit er niet.

Vermoeidheid, onzekerheid, hormonale schommelingen, om maar even iets te noemen. En veelal doe je dit alleen. Wanneer je daar middenin zit, is het moeilijk om uit te reiken, om je omgeving hiervan op de hoogte te brengen, juist in een periode die zo fijn zou moeten zijn...

Wat doe je dan?

Je zoekt je heil op het internet en wordt overladen met tegenstrijdige informatie en je raakt het vertrouwen in jezelf nog meer kwijt. Juist nu is het belangrijk rust te vinden en weer in balans te komen.

 

Maar hoe doe je dat?

Wat wij bieden is een veilige setting waar jij kunt komen met al je vragen, twijfels, onzekerheden omtrent jezelf, je kindje en wellicht ook met relationele strubbelingen. Of terwijl met alles wat er nu in je leven speelt.

Wie zijn wij?

Larissa is moeder van drie volwassen dochters. Daarnaast werkt zij nauw samen met Entrea-Lindenhout welke zorg draagt voor crisis opvang in o.a. Gelderland. Via deze weg heeft Larissa in de afgelopen 10 jaar 9 baby's voor een periode van een aantal maanden tot bijna 1 jaar opgevangen.

Zelf ben ik moeder van twee volwassen dochters en daarnaast coach sinds 2011. In mijn praktijk werk ik met (jong) volwassenen die kampen met stress, burn-out, laag zelfbeeld etc.

 

Naast onze aanwezigheid nodigen wij ook iedere workshop een zorgproffesional uit. Dit kan iemand zijn die jullie iets kan meegeven over hoog sensitieve baby's, voedsel allergieën, de meerwaarde van yoga voor baby's en nog veel meer. 

De grootste meerwaarde van deze workshop zal echter zijn dar jullie een klankbord hebben, dat jullie ervaren dat je niet de enige bent, dat er gedeeld kan worden, dat jullie steun vinden, zodat jullie het vertrouwen en de rust in jezelf weer terug kunnen krijgen.

 

Je bent van harte welkom!
Op iedere eerste en derde dinsdag van de maand, in Oosterbeek of Wamel.

bottom of page